tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post3106807388594541092..comments2023-10-31T12:20:09.167+01:00Comments on Menja de Bacallà: Llobarro a la Sal.Josepb.Menja de bacallà.http://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-73989317101618230242010-10-23T18:07:12.168+02:002010-10-23T18:07:12.168+02:00Una abraçada cap a Eivissa, María Jose¡¡ :-DUna abraçada cap a Eivissa, María Jose¡¡ :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-6710472577477595952010-10-23T17:57:51.865+02:002010-10-23T17:57:51.865+02:00María José; -Dit i fet- et dono tota la raó, el r...María José; -Dit i fet- et dono tota la raó, el resultat és que no és tapen ni tampoc topen amb cap altre ingredient.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-70851942010578562912010-10-22T23:53:27.626+02:002010-10-22T23:53:27.626+02:00El peix a la sal és una de les coses que més m´agr...El peix a la sal és una de les coses que més m´agraden, trobo que els sabors no es tapen i és deliciós!!! una abraçadaMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-21192948740565016992010-10-20T18:00:44.582+02:002010-10-20T18:00:44.582+02:00Moltes gràcies per els vostres comentaris.
...Moltes gràcies per els vostres comentaris.<br /><br /> Josepb. -Menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-82954755105546851522010-10-19T18:22:28.766+02:002010-10-19T18:22:28.766+02:00Anna; -M'agrada cuinar- Dedueixo per a tots el...Anna; -M'agrada cuinar- Dedueixo per a tots els comentaris que he anat llegint, que el llobarro, és un dels peixos que agraden més... al menys en el "món bloquista" i suposo que a taula també i dedueixo Anna que per tu també. <br /> Un petò cap a Olvàn¡¡ :-D <br /><br /> Pilar; -Cau de cuina- ... la senzillesa de les coses no falla mai i a la cuina tampoc... <br /> Aqui em trovaràs Pilar¡¡ <br /> Una abraçada¡¡ :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-24371059709958137232010-10-19T18:10:06.718+02:002010-10-19T18:10:06.718+02:00Josep; -El café de nit- Ja ho pots ven dir-ho Jose...Josep; -El café de nit- Ja ho pots ven dir-ho Josep..., quin paio el senyó llobarro, un cop treta la pell -escates- és un filet de primera¡¡<br /> Salutacions Josep i Glória¡¡<br /><br /> Xisca; -La cuina de son Fe- L'art el tè el llobarro Xisca, mira si es bó, que s'hi deixa la pell... <br /> Una abraçada Xisca¡¡ <br /><br /> Síòn i Miquel; -Fem un mos- doncs si us guarde-ho la recepta no la fere-ho... <br />per tant l'heu de fer i no guardar-la.<br /> Fins la propera Miquel i Siòn¡¡Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-92060428651789580112010-10-19T17:56:17.920+02:002010-10-19T17:56:17.920+02:00Ana; -La cocinera de Bètulo- Com estic dient, és u...Ana; -La cocinera de Bètulo- Com estic dient, és un plat senzill de fer i d'un resultat molt interessant presentat a taula i tallat a filets... <br /> Salutacions Ana¡¡ <br /><br /> Gemma; -La cuina de casa- ... no tinc adjectius per dir, el que m'estàs dient-me tú Gemma... sa, boníiiisim, deliciós...<br /> Salutacions a Terrassa¡¡<br /><br /> Mercé; Destapant cassoles- Doncs quant el provis -sinó ho has fet- et poses la catifa vermella i et regales L'Oscar al millor plat més senzill.<br /> Salutacions a Sants¡¡Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-82299794536639141792010-10-19T17:45:22.660+02:002010-10-19T17:45:22.660+02:00Gemma; -Cuinant a Canet- Dedueixo per la teva cara...Gemma; -Cuinant a Canet- Dedueixo per la teva cara, -foto a la banda esquerra d'aquets comentaris- que si és la mateixa provant el llobarro a la sal t'agradat o millor dit t'agradarà.<br /> Salutacions Gemma¡¡.<br /><br /> Paco; -Pau&Vell- Com ja he dit en altres ocasions, Beethoven -que per cert ara estic escoltant-lo- tè una frase que diu; Una partitura, per mes notes que porti no vol dir que sigui millor.<br /> Salutacions cap a Crevillent¡¡ :-D <br /><br /> Margarida; -El món de la cuina- Una tècnica senzilla i que queda molt bé també, si tens convidats -amb tall rodó- a casa i presentat amb filets i acompanyat amb un rajolí d'oli al igual que una mica d'amanida...<br /> Una abraçada Margarida¡¡ :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-58227113573970585572010-10-19T12:31:59.797+02:002010-10-19T12:31:59.797+02:00Un dels plats de peix que més m´agraden. Fàcil de ...Un dels plats de peix que més m´agraden. Fàcil de fer i increible de gust!<br />Vaig a possar-me una mica al dia que he anat atrafagada i estic endarrarida amb tot el que has publicat.<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-88443305460515947312010-10-17T18:26:31.409+02:002010-10-17T18:26:31.409+02:00El llobarro és un dels meus peixos preferits, no l...El llobarro és un dels meus peixos preferits, no li cal gaires condiments per ser boníssim! A la sal és deliciós!ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-54423134828571173932010-10-13T20:16:26.509+02:002010-10-13T20:16:26.509+02:00El llobarro ens agrada molt, fet al forn, a las br...El llobarro ens agrada molt, fet al forn, a las brases, però a la sal no l´hem provat , amb el teu permís amb guardo la recepta.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-45352079102534206322010-10-13T20:14:11.713+02:002010-10-13T20:14:11.713+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-63832462511697208692010-10-13T19:32:07.947+02:002010-10-13T19:32:07.947+02:00M'ha encantat , és una de les maneres en que m...M'ha encantat , és una de les maneres en que m'agrada més fer el peix i menjar-lo. El senyoret Llobarro t'ha quedat ben afavorit a la fotografia , es nota que hi ha art al darrera.<br /><br /> No és facil treure l'armadura de la sal i tu ho has fet de "cine".<br /><br /> Enhorabonaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-47843310514740460322010-10-13T16:51:52.999+02:002010-10-13T16:51:52.999+02:00Josep,
Quin paio el sr.llobarro!
Ha d'estar de...Josep,<br />Quin paio el sr.llobarro!<br />Ha d'estar de pel·lícula fet a la sal.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-19194949824645611832010-10-13T15:24:56.535+02:002010-10-13T15:24:56.535+02:00Aquesta peli m'ha agradat moltíssim!, el prota...Aquesta peli m'ha agradat moltíssim!, el protagonista: peix, el director: Josep Baye, fotografía: impecable, guió: clar i català... No es pot demanar res més...Bé, potser sí: tastar-lo?.Gràcies per la recepta!A reveure.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-65561123411630622322010-10-13T07:30:40.332+02:002010-10-13T07:30:40.332+02:00Un dels millor speixos i una de les millors manere...Un dels millor speixos i una de les millors maneres de cuinar-lo. Boníssim, sa i deliciós :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-54208820256963151882010-10-12T23:47:46.163+02:002010-10-12T23:47:46.163+02:00El llobarro m'agrada es un peix molt fi, però ...El llobarro m'agrada es un peix molt fi, però a la sal no l'he cuinat mai. Tindré en compte la teva recepta.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-30050340947406433262010-10-12T21:15:10.858+02:002010-10-12T21:15:10.858+02:00No podies trobar cap altra persona que t'asses...No podies trobar cap altra persona que t'assessorés més bé!!!!<br />A mi el llobarro m'encanta, encara que acostumo a comprar-lo per peces individuals, d'uns 220 gr., i el faig a la brasa.<br />Aquesta tècnica de la sal la feia la meva mare però jo no l'he preparat mai. I mira que és fàcil!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-50483781491007475002010-10-12T19:27:01.393+02:002010-10-12T19:27:01.393+02:00ché josep quin llobarro tan maravellós has prepara...ché josep quin llobarro tan maravellós has preparat, poques cosses tan saboroses necesiten tan poca preparaçió per a un mós tan gustós, magnific el llobarro al forn, ..abraçades pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068382748155629409.post-16769555807093202552010-10-12T19:22:12.032+02:002010-10-12T19:22:12.032+02:00Josep, quin llobarro!Josep, quin llobarro!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.com