Cullerada de faves amb un toc d.anís

31 de maig de 2017




 (.-Flor de tardor de la favera.-)

    He trobat aquest escrit sobre les faves i la importància que ha tingut aquesta lleguminosa a Menorca. Deixo l'enllaç per tal que  si voleu llegir-ho pugueu gaudir d'aquest escrit.

 .-Blocaires, que vagin de gust¡¡.-

   He dit cullerada de faves, ja que quan les vaig comprar en vaig agafar un grapat -amb tavella feien un quilo i mig- i les vaig fer de la següent manera:

   Un cop pelades les faves, les vaig posar dins d'una olla amb una mica d'aigua i les vaig ofegar. Un cop van agafar color vareig posar-hi una cullerada d´encenalls de pernil salat, una branca de menta, sal i pebre i finalment mitja copeta d'anís.
   El resultat és el que veieu a la fotografía, espero i desitjo que siguin del vostre grat.

5 comentarios:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Sont molt bones les faves d'aquesta manera.
Petons.

M Glòria ha dit...

Són del meu gust, i tant, la meva àvia hi posava una miqueta d'anís a les faves. I queden molt bones!
PTNTS
Glòria

ISABEL ha dit...

Que bones son les faves!!!!!
El punt de l'anís, fantàstic....
Que vagui de gust.
Una abraçada
Isabel

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana;-La cocinera de Bétulo- Queden molt dolçes fets d'aquesta manera.
Salutacions Ana¡¡ :O)

M. Glòria; -No tot son postres...- Aiii, la saviesa dels avis... sort en tenim que poguem menjar aquestes faves amb saviesa popular.
Que tinguis un bon somriure M. Glória¡¡ :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Isabel; -La cuina de la Isabel- Bonííííísimes aquestes faves amb el toc d'anís.
Salutacions Isabel¡¡ :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,