Del blog al plat -INFORMACIÓ-

30 de maig del 2015



   Aquest mes, -juny- el mes escollit per fer el repta de buscar per el blog, ha estat per votació popular, el de la Mercé; Destapant Cassoles. La Mercé fa cinc mesos que va volguer fer aquest repta, buscant en els altres blogs per que d'aquesta manera, coneguéssim altres blogistes i fer les seves receptes.
 La idea vam comentar-la entre la Isabel -la cuina de la Isabel- i Josep -Menja de bacallà- ho vam donar a conèixer i sembla que l`idea va proliferà.

   L`idea a la Mercé va agradar-l'hi molt i ella en el seu blog, posarà que va ser iniciativa dels blogistes que es van apuntar en aquest mes a fer al repta del seu blog.

    Aquest escrit tant sols és per dir-vos que si trobeu aquest mes el blog de la Mercé per fer el repta, l'idea ha estat de la Isabel,  i tots els blogistes que van llegir-ho i van estar d'acord. 

   Tant sols em queda dir-vos, gràcies per aquest repta d'aquest mes i omplim la xarxa de les receptes de la Mercé, val la pena donar-hi una passejada i fer les seves  receptes amb les seves recomanacions.
    Jo ja estic buscant a veure quin plat presento, encara que ho veig difícil doncs, és un blog que cada plat és un repta¡¡
   Blogistes, que vagi  de gust¡¡
   
     

3 comentarios:

No tot són postres ha dit...

Totalment d'acord en dedicar-li aquest juny el seu repte a la Mercè
Ptnts
Dolça

Visc a la Cuina ha dit...

M'hi posaré ben aviat!!!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


M. Glória i Mª Ángels, doncs a destapar cassoles i mai millor dit¡¡ :O) :O)



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,