"Brunyols" de l'Empordà

12 de març del 2013




    Encara que fa tres anys que els vaig publicar, (mireu aquí)  i l'any passat també, (mireu aquí), crec que queda bé tornar-los a fer, i gaudir d'una estona per tal de disfrutar a l'hora d'esmorzar, a mitja tardà o bé el vespre, desprès de sopar,  amb aquets "brunyols" de l'Empordà. 
   Doncs, com molt bé diuen en castellà; a quièn le amarga un dulce...?

Mmmm... blocaires, que vagin de gust¡¡ 


   En els dos enllaços teniu la recepta junt amb els ingredients per fer-los. Aquets, puc assegurar-vos, que són fets aquest any.

14 comentarios:

GEMMA ha dit...

Son tant bons els bunyols!!!! I aquets fan una pinta fantàstica...
Petonets.

mamilu ha dit...

Hola !!! acabo de arribar a la tea cuina i déu quins bunyols....me rechflen...na gran reepte...espero ens enem veien, una abraçada !!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Deu ser telepatía, aquesta tarda he fet per primera vegada el brunyols de l'Empordà, han sortit un munt i ja quasi no queden.
Petons.

Alfriston Cottage ha dit...

Pues eso, a quién le amarga un dulce? Eva es una enamorada de todo tipo de buñuelos y buñuelitos, sean de viento o de cuerda, de Pascua o de Navidad. Es una receta tan perfecta que es casi imposible que salgan mal. Reivindiquemos lo auténtico!!!
Con cariño desde Waterbridge.
-Andy-

David Vazquez Francisco ha dit...

Boníssims i molt gustosos... un vici!!!

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Bien ricos que te han quedado y bien apetecibles, voy a tomar nota de tu receta, es distinta a la mía y siempre me encanta probar cosas nuevas.
Un abrazo muy grande

ISABEL ha dit...

Demà faré,els bunyols sempre son de vici.
Fantàstics.
Una abraçada

Francesc ha dit...

Això dels bunyols o "brunyols" teus és un pecatòrum!!! Quina pintassa que fan!!

PILAR ha dit...

Uns bons brunyols com aquests es deixen menjar a tot hora.
Petons!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; -Caprofiti- Aquets van "ser" tant i tant bons, i van ser tot un plaer menjar-los¡¡
Salutacions Gemma¡¡ :O) :O)

Mamilú; -Mamiluleando- Doncs que sàpigues, que aquesta cuina està oberta a totes les propostes que volguis fer arribar -a part dels "brunyols"- pots trobar aquelles receptes de sempre i fetes amb tot el millor dels mercats i sobretot de temporada¡¡
Moltes gràcies per entrar en aquest blog. Salutacions Marilú :O)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Ana; -La Cocinera de Bétulo- Ho trobo molt l.lógic, la veritat, si el que és bo, és bo a tot arreu¡¡
Salutacions "col.lega" :O) :O)

Eva i Andy; -Alfriston Cottage- En aquesta orquesta de plaers, tant sols l'hi queda a l'Eva, posar-hi la "música" de sabors al paladar i deixar-se portar per la bones sensacions del bon gust, de les coses ben fetes¡¡
Moltes gràcies Andy i Eva, i, una abraçada també per a vosaltres¡¡ :O) :O)





Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


David; -Restaurantes con sentimiento- Quant agafem un vici, moltes vegades es difícil deixar-lo anar, veritat? aquest n'és un, no et sembla?
Salutacions David, ens veiem, fins aviat¡¡ :O) :O)

Helena; -Cuatro especias- Amb la variació, està el gust, i si fem receptes noves - a part de ser un repta- sempre ens donarà bones vibracions.
Salutacions Helena¡¡ :O) :O)


Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Isabel; -La cuina de la Isabel- Jo tinc una tía, que quant una cosa l'hi agrada, sempre diu; per que tot el que és bo, engreixa? que vinguin forçes vicis d'aquesta mena de manera, no?
Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)

Francesc; -A la taula i al llit...- Els "brunyols", com diuen a l'Empordà, són un mal necessari, doncs ja que no podem menjar carn per quaresma, al menys d'aquets "brunyols", no se'n diu pas que no poguem menjar-ne, ho aprofitarem, no et sembla?
Salutacions¡¡ :O) :O)


Això dels bunyols o "brunyols" teus és un pecatòrum!!! Quina pintassa que fan!!



Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Pilar; -Cau de cuina- Quànta raó a les teves paraules Pilar... doncs, que així sigui...
Salutacions¡¡ :O) :O)

A TOTS ELS QUE DEIXEU ELS VOSTRES COMENTARIS, MOLTES GRÀCIES I COM SEMPRE, SIGUEU BENVINGUTS EN AQUEST BLOG.
JOSEPB. -MENJA DE BACALLÀ-



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,