15 de desembre del 2010

 Denis Zhdanov.


  Federico Chopin; Sonata Nº 3 op. 58  (Denis Zhdanov)

El dia 14 de desembre el MNAC oferir el  concert a tots els amics del MNAC  per tal de felicitar les bones festes.  Dit concert va anar a càrrec de Denis Zhdanov, pianista ucrainés guanyador de la 56a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona.

   El pograma escollit per a ell mateix fou; A. Soler, Sonata num. 39 en Re menor. A. Soler, Sonata num. 23 en  Re bemol major. Federico Chopin, Balada num.1 en Sol menor; Nocturno op. 48 núm. 1 en Do menor. I. Albéniz, El Puerto de "Ibèria".  I de  propina una tarantela de Chopin.
 

   Denis Zhdanov, va neixa a Ucraïna el 1988 estudiar a l'Académia Internacional de Piano d'Imola, i també a l'Acadèmia Nacional de Música d'Ucraina.
   Va començar la seva carrera internacional donant recitals i va debutar com a solista l'any 2007 en un recital a la ciutat polonesa de Lodz.
    A part de guanyar el Concurs Internacional de Piano Maria Canals, també ha guanyat nombrosos premis;
1er. Premi en el 7é Concurs Internacional de Piano per a Joves "Arthur Rubinstein". Premi especial en el 19e Concurs Internacional de Piano "Roma" 2009. Premi Chopin (Itàlia).
     Aquí us deixo amb el Sonata Nº 3 op. 58 de Chopin, interpretada per Denis Zhdanov.
     Encara que no ho sembli l'edat de 22 anys també existeix¡¡
    

3 comentarios:

Enrico ha dit...

Moltes gràcies, Felicitats i una Cordial Salutació des d' Itàlia. C I A O

paco ha dit...

Amic Josepb, escuchar la buena música es grandioso, escuchar a Chopin es la melodia perfecta, y el joven pianista Ucraniano es una maravilla, le auguro un grán porvenir.......saludos....paco

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Igualment cap a tu també, Enrico.

Paco; Pau&Vell, Escoltar Chopin -un dels meus musics favorits,- sens cap dubte és una al.legría, la joventud d'aquest talent, como molt bé dius, és molt prospera.
Salutacions cap Crevillent¡¡. :-D :-D :-D



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,