Arròs (paella) amb caps de costella i pollastre.

19 de setembre del 2010

Arrós amb caps de costella i pollastre.
    Aquesta vegada ha tocat fer un arrós acompanyat de caps de costella i pollastre, d’aquesta manera, és com a mí més m'agrada. Potser a molt estirar l’hi poso una micona de sepia o calamar, però amb poc tall, doncs disfruto molt més amb l’arrós i el sofregit que porta i que quedi caldós per sucar-hi el pa.
Doncs, si esteu servits?

Ingredients: (per 6 persones).

400 Grams d’arròs.
200 Grams de caps de costella.
200 Grams de pits de pollastre a daus.
1 ½ D’aigua (caldo o brou)
1 Pebrot vermell.
2 Cebes mitjanes de Figueres.
Un grapat de pèssols.
Sal.


Elaboració:

En una paella amb oli, hi tirarem els caps de costella i el pit de pollastre, quant estiguin rossets ho treurem de la paella, i ho reservarem. A la mateixa paella hi tirarem el pebrot vermell a quadrets petits, i el cap d’una estona l’hi tirarem les cebes, deixant-les fins que quedin caramelitzades. Tirarem l’arrós a la paella i seguidament, l’aigua (caldo o brou) i ho deixarem que es vagi couent fins arribar els só màgic del xup-xup, tirarem la sal i ho provarem. Seguidament l’hi posarem els caps de costella i els pits de pollastre que teniem reservats, el grapat de pèssols i ho deixarem 5 minuts més al foc. Apagarem el foc, i deixarem la paella tapada 5 minuts i tot seguit..., que vagi de gust blocaires¡¡

17 comentarios:

mercè ha dit...

UMMMMM, demà vinc a tastar-lo!. A mi l'arròs me'l pots fer com vulguis, aquesta combinació ja m'està bé...però que MOLT bé!, així sucoset com m'agrada a mi.A reveure Josep!

paco ha dit...

ahhhhhhhhhhhhh Josepb qué, haciendome la competencia con las paellitas, jjajajajaja, bé estimat amic, ja saps que es pura broma, has fet un arroset molt bó y gustós, feliçitats josepb,....abraçades paco

ANNAFS ha dit...

La meva mare en fa a vegades i és molt bo!

josep ha dit...

Ha de ser boníssim. La presència parla per si sola.
Felicitats!

Gemma ha dit...

Un bon arròs sempre fa dinar de diumenge, oi? I si queda un xic caldós també m'agrada més, aixi pots sucar-hi pa!

Unknown ha dit...

M'apunto a venir a buscar un plat.

Muas!

Anònim ha dit...

HOLA Josep,,, uhh que rico se ve , el arroz a la paella con fines de costilla y pollo,desde que lo preparastes aqui en el peru ,quede encantada.. con este plato,,uhhh que delicia,, voy a invitar a mi familia a casa almorzar y preparare este plato .. seguros que vendran todoss a probarla...un fuerte abrazo y besoooo desde el peru

Laura (Recetas Trucos y Tips) ha dit...

mmmh, quina pinta més bona! aquest arròs fa venir gana!

:)

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Josep per passar pel meu blog i deixar-hi el teu parer. Aquest arrós també té molt bona pinta. Faré un cop d'ull a veure què més hi trobo i també ja formes part de la meva cuina. Una abraçada.
Gemma

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Com sempre, sigueu benvinguts i moltes gràcies per deixar els vostres comentaris.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Mercé; -Destapant cassoles- Un arrós -paella en aquest cas- sempre és benvingut, i com ja he dit a mí -i per el que he llegit també a tú Mercé- és de la manera que m'agrada més.
Salutacions Mercé¡¡ :-D

Paco; -Pau&Vell- La competència, és per els grans executius, nosaltres disfrutem de les petites coses que ens dòna la naturalesa i aquesta n'és una.
Els teus arrossos tenen moviment continuu, amb els videos, amb la música que els acompanyes i amb al.legría que estàn fets.
Salutacions a Crevillent Paco¡¡ :-D :-D

Anna, -M'agrada cuinar- ... el que no sàpiguen les mares i/o àvies Anna... que vagi de gust Anna¡¡ Una abraçada a Olvan.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Josep; -El café de nit- Una preséncia, i, un gust senzill, també, de menjar amb pocs entrebancs.
Salutacions a Sants¡¡ :-D

Gemma; -La cuina de casa- "L'invent" de la paella i el del pa, -per sucar- "patentats" a casa i donat a conèixa a tothom... qui dóna més?
Salutacions a Terrassa Gemma¡¡

Gemma; -Cuinant a Canet- ...Llàstima Gemma... avui no en n'hi ha... però... demà -sabent-ho- n'hi haurà un plat a taula¡¡ :-D
Salutacions a Canet¡¡

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Carmen Consuelo; Una paella, té moltes i moltes sortides i també en productes senzills de trovar, amb porc -chancho- i pollastre i... fet amb molt d'amor... deliciós¡¡
Una abraçada ben forta cap a Ica -Perú- :-D

Laura; -Recetas trucos y tips- Una pinta, amb ratlla i clentxa.
Salutacions Laura i moltes gràcies per entrar en aquest blog.

Gemma; -Guspires que viatgen amb el vent- Saps que l'efecte és mutuu. El flam de ratafía, està en estudi, però aviat el faré realitat.
Salutacions a Vidreres¡¡ :-D :-D

Teresa ha dit...

No coneixia el bloc, però ara me l'apunto! aquest arròs, sucoset, ha d'estar molt bo!
Salutacions

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Teresa; -Com a casa res- Moltes gràcies per fer-hi una passejada per aquest blog i també per deixar-hi la teva opinió.
Un arrós -com ja he anat dient- senzill, fàcilet de fer, amb pocs entrebancs i... fet a casa, doncs... com a casa res...
Salutacions Teresa, cap a Barcelona¡¡

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

A mi también me gusta este tipo de arroz, con pollo, conejo, cebollita, pimientos.....pero en casa solo les gusta el arroz de pescado, es una pena.

El tuyo ha quedado francamente tentador.

Un beso

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Pilar; -Cocinica de Benas- també està bé el peix... i tant¡¡ aixó sí -també- amb poc peix i que hi hagi pocs entrebancs.
"Pochoncícos" cap a Saragossa,Pilar¡¡



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,