EMBOLCALLS DE CARBASSÓ AMB CARN PICADA

8 de desembre del 2009



La revista Sabor… -número207- revista exclusiva de Caprabo, que ens van regalar junt amb altres presents, un cop varem sortir en una de les classes de la Mireia Carbó, i vareig llegir aquesta recepta que em va agradar i l’he vist interessant per fer-la, tant per els ingredients que porta com per la presentació. Ingredients: ( per a 4 persones). 2 Carbassons mitjans.- 1 Ceba de Figueres.- 150 Grams de carn picada.- 1 Rovell d’ou.- 60 Grams de nata líquida.- 80 Grams de pa ratllat.- Tomàquets.- (opcional) Alfàbrega.- Oli.- Sal i pebre.- Escuradents.- Preparació: Rentarem un carbassó i el tallarem allargat a tires fines, el salarem i deixarem que escorrri l’aigua que porta, al voltant d’uns 10 minuts. De l’altre carbassó farem unes quàntes boles amb l’aparell adeqüat per posar-los a dins del farciment de la carn i també per decorar el plat, ho decantarem. Picarem la ceba ben petita i quànt veiem que comença està una micona rosseta afegirem la carn picada. Ho posarem a coure 10 minuts i després afegirem unes quàntes boles del carbassó i ho deixarem que es facin al voltant d’uns 5 minuts més. Ho retirarem del foc i posarem el rovell d’ou, la nata líquida, el pa ratllat i l’alfàbrega. Salpabrerem. Col.locarem dues tires de carbassó entreposades formant una creu i a dins l’hi col.locarem el farciment, tancarem les tires de carbassó amb els escuradents i ho deixarem daurar a la paella per a tots els cantonts, a l’altra punta dels escuradents i posarem boles de carbassó que haurem saltejat un parell de minuts a la paella. Ho podem servir acompanyat de tomàquet al voltant i perfumar-ho amb alfàbrega.- (blocaires, que vaigi de gust¡¡)

15 comentarios:

Núria ha dit...

Josep, amic...i perque no m'has convidat?? Quina cossa més bonica i una presentació de luxe!! Clar, no m'extranya que no m'hagis convidat amb lo poc que visito últimament...Espero que em perdonis..

Petons
Núria

josep ha dit...

Josep,
Una recepta saborosa i plenament saludable. Les fotos defineixen perfectament com de bé t'han quedat. Una abraçada

Fem un mos ha dit...

Molt bona la preparació, encantats de haver-te conegut
Un peto

PILAR ha dit...

Apa Josep, com et cuides! T´ha quedat un plat fantàstic. I segur que el vas disfrutar molt.
Petons!

Cristina ha dit...

Quina bona pinta i quina presentació més maca!!!

No tot són postres ha dit...

Que bo i que maco que t'ha quedat!
PTNTS
Dolça

Curra ha dit...

Tiene que estar buenísimo y la presentación estupenda.
Saludos

xaro ha dit...

Quina pinta que tenen aquests carbassons!!!!!
Passo la recepta a pendents per fer-la aquest cap de setmana.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Deu-vos-guard a tots els que heu entrat i sigueu benvinguts en aquest blog.

Núria; -Cocinarte- Saps perfectament Núria, que no fa falta que et convidi per que vinguis a sopar, pots venir sempre que volguis, les portes de casa sempre són obertes. Una abraçada Núria¡¡. Josepb.

Josep; -El café de nit- Saludable i bona, perfectament definida Josep.
Diuen, que val més una imatge que mil paraules... doncs l'imatge parla per si sóla... les paraules -no seràn mil- però sí d'anar amb una micona de paciencia per fer el farciment dels carbassons. Una abraçada per tu i també per la Glória¡¡.

Sión; -Fem un mos- Ho és de bona -menjada- i també la preparació del farciment.
Igual dic de vosaltres, ja sabeu on teniu a casa vostra. Una abraçada i espero, que fins ben aviat, si?.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Pilar; -El cau de cuina- Sens cap dubte és un plat per disfrutar-ho, doncs marxa dels carbassons farcits de sempre i l'hi donen un altre "toc" diferent amb aquest farcit, tallats amb forma de llengua i després agafats d'aquesta forma. Una abraçada Pilar¡¡.

Cristina; -Crijoarmael- ...bona pinta i també bona "pantinada" la que l'hi vaig donar-li. Celebro que t'hagui agradat la presentació Cristina¡¡.

Dolça; -No tot són postres... a la cuina- Moltes gràcies per els teus el.lògis envers a mí Dolça, fins la propera recepta... o el que surti¡¡.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Curra; -La cocina és imaginación- Agafant el nom del teu blog, així és, els carbassons sempre seràn carbassons... però amb una micona de imaginació i també posan-ti una micona d'amor, és pot fer el que m'ha sortit. Com dius tu Curra molt bó, de veritat de la bona¡¡. Moltes gràcies per entrar en -aquest- el teu blog.

Xaro; -Cuinetes- ... per el que llegeixo, els posaràs a pendents, però hi estaràn molt poca estona... si els fas aquest cap de setmana. Fins la propera, que esperem que sigui ben aviat, si?.

glutoniana ha dit...

Què fàcil i què bo! I al mateix temps a una presentació original. És que les receptes de la Mireia no fallen mai, ho tenen tot :)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Glutoniana; Doncs sí, així és, buscar que les receptes tinguin una mica de tot i a la vegada que siguin fàcils de fer -una mica de paciència amb el farciment i lligar-ho- això és el que proposa la Mireia Carbó amb les seves clases. Fins la propera Glutoniana¡¡.

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

Me ha gustado mucho este plato.

Te voy a seguir de cercar.

Feliz Año Nuevo.

Maria Pilar

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Maria Pilar; -Cocinica de Beas- Celebro mucho que te haya gustado este plato. La verdad no es muy complicado de hacer, yo lo hice con mandolina -cortadora- y la verdad quedò un plato -como puedes ver- muy presentable, los ingredientes son fàciles de encontrar y los palillos para cerrar los calabacines, son comprados en una ferreteria por 1 €. Gràcias por seguirme y hasta la pròxima. Un abrazo¡¡.



Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.



EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,