TROBADA DE BLOCAIRES

13 de novembre de 2008

A tots els bloquistes que heu entrat al meu bloc i que heu llegit les receptes que he penjat i també les sugerències de teatre i heu deixat els vostres comentaris i també a tots els simpatitzants bloquistes, disculpar-me de no poder assistir a la trobada de blocaires, celebrada el passat dia 8 de novembre.

El motiu va ser que durant 7 dies hem vaig trobar sense l’ordinador i amb intermitències de llum, sense poder-me connectar. Un cop acabat aquest entrebanc, hi desitjant la vostra confiança de nou, espero i desitjo de debó, poder-nos coneixa ben aviat. Una abraçada per a tots!. Menja de bacallà –JOSEPB.

2 comentarios:

CocinArte ha dit...

Josep, ja em semblava a mi que a l' última quedada si havies de venir..però com que hi va haver moltes anul-lacions d'última hora..Espero que molt aviat ens poguen coneixer.

Josepb. ha dit...

Moltes gracies, de debó¡¡. Jo tantes o + ganes que tots vosaltres de poder-vos coneixer. Una abraçada de debó¡¡ JOSEPB.Deixeu el vostre comentari

Com sempre, moltes gràcies per els vostres comentaris i sigueu benvinguts en aquest blog.EN EL CAS QUE NO US VAGI BÉ AQUEST FORMULARI,